På denne siden finner du lenker til sider designet av Stenbakk IT.

Siden oppdateres med prosjekter så snart de er ferdig.

 

Utleiesider

Bugta.no 
Utleiesider til Sjøstjernen og Fiskholmen flytende hytter i Bugta, Bremanger. Enkelt design uten ekstra funksjonalitet. Siden er i ferd med å oppdateres til nytt design.  

Villapiemonte.no 
Villa Piemonte er en vingård til leie i idylliske Piemonte, Italia. Har funksjonalitet som kalender, gjestebok og galleri.

 

Firma

Flora Bowling AS
Informasjonsside for bowlinghallen Flora Bowling. Av funksjonalitet på siden finner vi artikler, kalender, bestillingsskjema og kontaktskjema.

Bowling Stryn AS
Informasjonsside for bowlinghallen Flora Bowling. Av funksjonalitet på siden finner vi artikler, kalender, bestillingsskjema og kontaktskjema. Siden er under konstruksjon.

IWES
Side for firmaet IWES . Firmaet driver med konsultasjonsvirksomhet for oljeindustrien. Siden er fortsatt på planleggingsstadiet og er ikke planlagt ferdig før sensommeren 2010. Det er forventet at siden vil inneholde nyhetsartikler, kontaktskjema og interne sider som et minimum. 

 

Veldedige organisasjoner

BuildAid
BuildAid er en organisasjon som er dannet for å organisere hjelpearbeidet til Ole Stenbakk. Siden er under konstruksjon. 

 

Spillsider 

NR Guild
Portalen til World of Warcraft guildet NR på server Bloodfeather. Siden inneholder elementer som forum, artikler, kalender, nyhetsmodul med automatisk arkivering, samt automatisk henting av medlemsinformasjon fra tredjeparts side.

BFVETS
Nettsiden til Battlefield: Bad Company 2 klanen BFVETS

Risk viagra pills Rectal examination : sphincter tone and prostate examination.

. Siden inneholder elementer som artikler, kalender, påmeldingssystem og chat. 

 

Ungdomsbedrift prosjekt

Ungdomsbedrift prosjektene er sider der Thomas Stenbakk har konsultert ungdomsbedriften i hvordan siden bør designes og settes opp.

Huldra
Ein døråpnar for kvinnelege gründerar i Sogn og Fjordane.
Huldra er en side designet av klasse 2IKA ved Flora VGS på bestilling av Sunnfjord2020. 

iUB
iUB er ungdomsbedriften for 2010/2011 i klasse 2IKA ved Flora VGS . Siden brukes til å markedsføre ungdomsbedriftens produkter og tjenester. 

2IKA.net
Hjemmeside for IKT Servicefag ved Flora VGS.