Stenbakk IT baserer seg på å designe websider basert på CMS systemet Joomla!

CMS står for Content Management System. Dette vil blant si at innholdet på siden ikke er knyttet til designet, og om du ønsker å gjøre endringer trenger man ikke å styre med backup av innhold på sidene for å endre utseendet

The advantages of penile injection therapy include broad sildenafil dosage particular issue..

. En annen fordel er at du som kunde får tilgang til et lettbrukt administrasjonssystem der du kan legge inn egne artikler og nyheter, samt legge til funksjoner i eventuelt andre moduler du ønsker på siden din . Oppretting av nye artikler gjøres gjennom en tekst editor på siden, ikke ulikt hvordan du vanligvis jobber i programmer som Word . Dette gjør det lett for deg som kunde å selv holde siden oppdatert uten å måtte ta kontakt med en webdesigner først.

En annen fordel med å bruke et CMS er den modulbaserte oppbygningen av systemet. Dette vil si at om du ønsker å øke funksjonalitetsnivået på siden din kan en administrator lett legge til og sette opp funksjoner som for eksempel kalender, påmelding, forum, chat, bildegalleri, blogg, etc. Utvalget innen ekstra moduler og komponenter du kan bruke på siden er stort!

Under følger en liste over noen av tjenestene Stenbakk IT kan levere i forbindelse med Joomla!

  • Bestilling av domene.
  • Installasjon og grunnoppsett av Joomla!
  • Design av template (mal) for siden.
  • Oversetting av siden til diverse språk. Til oversetting av språk til annet enn Engelsk benyttes eksterne konsulenter. Dette vil medføre egne kostnader basert på hvor mye som skal oversettes.
  • Installasjon av komponenter og moduler på nye og eksisterende Joomla! sider. 
  • Tilpassing av komponenter og moduler til eksisterende templates (maler).
 Priser baseres på arbeidet som skal utføres og antatt tidsbruk. 

Det er mulig å ta direkte kontakt for samtale og bestilling via e-post. Send da en forespørsel til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Les mer om Joomla! på www.joomla.org